MijnTaxiApp

Gebruik MijnTaxiApp voor inzage in uw ritten!

Een toenemend aantal reizigers maakt gebruik van mobiele telefoons (smartphones), computers of tablets. Om beter aan de veranderende wensen van klanten tegemoet te komen, biedt PZN voor reizigers van Deeltaxi West-Brabant en Regiotaxi ’s-Hertogenbosch MijnTaxiApp aan. MijnTaxiApp is beschikbaar voor zowel klanten als voor begeleiders of familieleden en vormt een aanvulling op de bestaande dienstverlening.

Wat is MijnTaxiApp?

Met MijnTaxiApp kunt u:

  • Een rit reserveren of annuleren;
  • Inzicht krijgen in de kosten van uw rit;
  • Uw eigen gebruiksinformatie inzien;
  • Zien wat uw reisbudget is (als dat van toepassing is);
  • Op een kaartje zien waar uw bestelde taxi zich bevindt;
  • Een beoordeling geven van de rit en de chauffeur.

Voor wie is MijnTaxiApp?

MijnTaxiApp is in de eerste plaats bedoeld voor klanten, die vertrouwd zijn met een smartphone of tablet (zoals een iPad).

Daarnaast kan MijnTaxiApp ook gebruikt worden door familieleden, begeleiders of instellingen. Zij krijgen via MijnTaxiApp inzicht in de ritten van klanten (bijvoorbeeld ouders of cliënten).

Hoe meld ik me aan voor MijnTaxiApp?

U kunt MijnTaxiApp raadplegen via zowel mobiele telefoon, computer als tablet. Met de link komt u direct in het beginscherm van de app. Daar kunt u zich registreren. Na registratie heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens. Uiteraard is MijnTaxiApp voorzien van een helpfunctie die u alle uitleg geeft.

Klik op één van de onderstaande logo's om MijnTaxiApp te openen voor uw regio.

MijnTaxiApp voor reizigers van Deeltaxi West-BrabantMijnTaxiApp voor reizigers van Regiotaxi 's-Hertogenbosch